Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Open Text kwaliteitsbeheersysteem

 

Open Text , leverancier van enterprise content management (ecm) software en oplossingen, introduceert Livelink ECM - Quality Management System. Dit is een oplossing voor leveranciers van farmaceutische producten en medische apparatuur om kwaliteit beter te kunnen beheren bij een ontwikkelings- en fabricageproces.

Binnen de Life Sciences industrie is kwaliteitsbeheer cruciaal, zowel met het oog op de naleving van wet- en regelgeving als ter ondersteuning van continue productverbetering. Toch kunnen kwaliteitsbeheer en kwaliteitondersteunende systemen snel gebreken gaan vertonen wanneer het aantal mensen en locaties die bij dit proces betrokken zijn, wordt uitgebreid. De oplossing van Open Text, Livelink ECM - Quality Management System, biedt volgens de producent een flexibel en uitbreidbaar raamwerk voor kwaliteitsbeheer.

Met Livelink ECM - Quality Management System is het mogelijk om kwaliteitsprocessen en -initiatieven te beheren binnen grote, complexe organisaties met meerdere locaties. De oplossing biedt een uniforme aanpak voor het beheren van alle documentatie en workflows. Daarbij is het ook mogelijk om op een eenvoudige wijze formulieren te configureren en informatie te verzamelen voor nieuwe kwaliteitsprogramma's.

Het systeem kan worden geïntegreerd met gecontroleerde documentprocessen, met bedrijfsgegevens en met de digitale werkomgeving waar gezamenlijk aan documenten wordt gewerkt. De oplossing voldoet aan de eisen voor elektronische gegevensopslag van de Amerikaanse Food and Drug Administration's. Ook voldoet de oplossing aan best practices van de Farmaceutische industrie, de Biologische industrie en de industrie die zich richt op de ontwikkeling van medische apparatuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2644030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×