Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie van PaperVision Capture

RaamProducts, specialist op het gebied van enterprise content management (ecm)-oplossingen, heeft de nieuwe versie van Digitech Systems' PaperVision Capture gelanceerd. De nieuwe release bevat een geïntegreerde uitwisselingsmogelijkheid met Microsoft SharePoint. Daardoor is de oplossing van Digitech Systems ook en vooral geschikt voor capturing van de enorme hoeveelheden informatie die binnen organisaties bestaan, voor SharePoint.

Bijna tweederde van alle organisaties gebruikt vandaag de dag Microsoft SharePoint of is van plan het op korte termijn te gaan gebruiken. Het probleem waar echter vaak op wordt gestuit, is de manier waarop de grote hoeveelheden informatie binnen organisaties moeten worden gecaptured. De nieuwe versie van PaperVision Capture die RaamProducts in Nederland op de markt brengt is het antwoord op dit probleem. Bovendien beschikt PaperVision Capture nu over een geïntegreerde uitwisselingsmogelijkheid met SharePoint.

Naast de exportmogelijkheid naar SharePoint beschikt de nieuwe PaperVision release over een verbeterde full-text engine. Bovendien vindt het digitaliseren en het plaatsen van documenten in een bedrijfsapplicatie volledig gecontroleerd plaats, doordat PaperVision Capture een echt capture management systeem is. Digitechs PaperVision Capture upgrade en release notes zijn vanaf nu beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-14T16:11:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.