Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

I-Controler geïntegreerd met SharePoint

 

Split~Vision, specialist in proces-, document- , content en organisatiemanagement, zal de integratie van haar proces- en organisatiemanagement tool I-Controler met SharePoint in januari 2012 definitief hebben afgerond. Hiermee kan SharePoint als documentmanagement platform naadloos opereren met de proces- en organisatiebeheerfunctionaliteit van I-Controler. De eerste concrete opdracht voor een dergelijke integratie is ook al binnen.

De markt van gebruikers van SharePoint als documentmanagement platform groeit zienderogen. Microsoft heeft hiermee een flink marktaandeel in de wereld van document- en contentmanagement toepassingen veroverd. Steeds meer organisaties vragen daarbij ook om aanvullende functionaliteit, vooral op het vlak van proces- en organisatiemanagement. Die functionaliteit van I-Controler leent zich bijzonder goed om te integreren met dms-systemen van andere aanbieders, zoals SharePoint.

De I-Controler is een geheel eigen ontwikkeling van het Eindhovense Spit~Vision, dat met veel kennis en ervaring - met name in de wereld van de overheid - een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd als specialist in proces- en organisatiemanagement. De integratie sluit nauw aan bij de ambities van Split~Vision om meer als onafhankelijke integratie- en processpecialist bij organisaties de informatie-infrastructuur (weer) op orde te brengen.

Waterschap Rijn en IJssel gaat gebruik maken van deze nieuwe optie om document- en contentmanagement te koppelen aan proces- en organisatiemanagement.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4287419). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×