Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault Simpana 9 in Fujitsu Eternus DX

 

CommVault en Fujitsu breiden hun samenwerking uit. De twee bedrijven integreren de hardwaresnapshot- en replicatiesoftware van CommVault in de Fujitsu Eternus DX storage-arrays die voorzien zijn van CommVault Simpana 9-software. Deze geïntegreerde oplossing biedt zo datamanagementmogelijkheden voor bedrijven van elke omvang.

De compatibiliteit van CommVault Simpana 9-software met de Fujitsu Eternus DX S2 Series-opslagsystemen reduceert de kosten, complexiteit en risico’s die gepaard gaan met hardwaresnapshotmanagement. Met Simpana is het niet langer nodig om scripts te schrijven en te onderhouden. Daarnaast hoeft een organisatie niet langer een groot aantal verschillende storage array-tools en -consoles te beheren. Door snapshotkopieën te automatiseren met behulp van de Eternus DX S2 Series en de CommVault Simpana-software zijn back-uptijden drastisch terug te brengen. Dat is mogelijk zonder negatieve invloed op de productieomgeving, aldus de aanbieders. Fujitsu-klanten kunnen de Simpana-software ook gebruiken om data van een Eternus DX-systeem te kopiëren naar een Eternus CS-databescherming-appliance. Dit zorgt voor een krachtige en effectieve combinatie van kortetermijnbescherming en langetermijndataopslag op disk, tape of in de cloud.

Het gecentraliseerde beheer van applicatiedata op disk- en tapeopslag biedt klanten efficiency- en prestatievoordelen bij het inzetten van de schaalbare Fujitsu Eternus DX-diskstorageproductfamilie. Deze productlijn omvat zowel instap-arrays als high-end systemen voor datacentergebruik.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4545210). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×