Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nimble Storage met CommVault in security

Nu bedrijven steeds nadrukkelijker zoeken naar manieren om hun back-up- en recovery-kosten te verlagen, integreren CommVault en Nimble Storage de CommVault Simpana-snapshotmanagementsoftware met de Nimble Storage CS-Series-arrays. Dat gebeurt binnen het CommVault IntelliSnap Connect Program. Als IntelliSnap Connect-partner heeft Nimble Storage toegang tot de api’s van CommVault voor snapshotmanagement.

Hiermee breiden klanten hun bestaande san-investeringen uit, waarbij ze de back-up- en recovery-prestaties vergroten en de operationele complexiteit en risico’s verminderen.

De IntelliSnap-technologie van CommVault en de Nimble Storage CS-Series storage-arrays bieden naadloze databescherming voor bedrijven. Bedrijven hebben geen kostbare back-ups en complexe scripting meer nodig. De ingebouwde intelligentie in de Simpana-software maakt het mogelijk om data op fijnmazig niveau te herstellen, zoals aparte bestanden en e-mails of volledige applicaties. De oplossing is schaalbaar tot duizenden snapshots en integreert applicatiebewuste bescherming en datadeduplicatie voor verschillende hypervisors, besturingssystemen en applicaties als VMware, Microsoft Exchange, SharePoint, SQL Server, Microsoft-, Oracle-, IBM- en SAP-databases en Windows-, Linux- en Unix-bestandssystemen. Door verbeteringen in de Nimble Storage CS-Series voor wat betreft prestaties, efficiëntie en schaalbaarheid, ondersteunen de arrays langere retentieperioden. Deze gecombineerde oplossing van CommVault en Nimble Storage is per direct beschikbaar.

Klanten vervangen hun traditionele methoden van databack-up nu zij betere manieren voor het beschermen, beheren en ontsluiten van gegevens nodig hebben. Daarmee halen zij meer waarde uit hun informatie. Recent onderzoek van de Enterprise Strategy Group over trends op het gebied van het moderniseren van databescherming laat zien dat meer dan de helft (55 procent) van de respondenten zijn traditionele back-up vervangt door snapshots, replicatie of beide.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.