Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Software AG lanceert Nirvana Messaging 7

 

Software AG introduceert Nirvana Messaging 7, een nieuw onderdeel binnen het webMethods-portfolio. Nirvana Messaging is een messaging-platform voor het realtime versturen van grote hoeveelheden data binnen en buiten een organisatie. Het platform is van my-Channels, het Engelse bedrijf dat Software AG eerder dit jaar overnam.

Nirvana Messaging 7 van Software AG speelt in op de groeiende vraag bij bedrijven naar voorzieningen voor het realtime versturen van grote hoeveelheden data naar het internet, de cloud, mobile devices en andere op internet aangesloten apparaten. Bedrijven vergroten daarmee de mobiliteit van werknemers en processen. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en wendbaarheid van de organisatie. Informatie is sneller beschikbaar voor gebruikers, waardoor zij beter gefundeerde beslissingen kunnen nemen.

Daarnaast zorgt het webMethods Nirvana-platform voor innovatie doordat het bijdraagt aan het realiseren van het ‘Internet of Things'. Daarbij zijn bijvoorbeeld voertuigen, huishoudelijke apparaten of medische apparatuur verbonden met het internet en op afstand te bedienen of te raadplegen. Dat zorgt voor een enorme toename van data op netwerken en dat vraagt om een schaalbare infrastructuur die de grote hoeveelheden data weet te kanaliseren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4553358). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×