Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NSi data capture-oplossing voor SAP

NSi introduceert een gestandaardiseerde oplossing voor document capturing voor alle SAP-modules. Papieren documenten en elektronische bestanden zijn met AutoStore vast te leggen en toe te voegen aan alle SAP-gebaseerde bedrijfsprocessen. Hierbij maakt het niet uit welk invoerapparaat wordt gebruikt, zoals smartphones, tablets, scanners en mfp’s.

Door bedrijfsdocumenten sneller in te voeren in SAP zijn gebruikers beter in staat te voldoen aan wet- en regelgeving rond bedrijfsprocessen. Daarnaast groeit uiteraard de productiviteit, omdat het invoeren van informatie en zoeken naar bestanden minder tijd kost. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld tijdens een klantbezoek direct informatie toevoegen aan een SAP-systeem middels een smartphone of tablet. Administratie-afdelingen hoeven niet langer te zoeken naar ondertekende contracten, omdat verkopers via workflow-apps bestanden snel en eenvoudig aan het juiste SAP-proces kunnen toevoegen.

NSi AutoStore voor SAP Solutions biedt eenzelfde interface om data in SAP in te voeren voor elke module. Hierbij zijn zowel papieren als digitale documenten vast te leggen, te bewerken en aan werkprocessen toe te voegen. Een enkele AutoStore-workflow kan bovendien meerdere verwerkings- en routing-opdrachten bevatten. De documentmanagementstandaarden van SAP, DMS, ArchiveLink en Folders Management, worden ondersteund en gedefinieerde workflows volgen volledig de SAP procesinstellingen.

Andere beschikbare capture-oplossing voor SAP zijn ontwikkeld voor een specifieke module binnen het SAP-framework en zijn alleen te bedienen door getrainde medewerkers. Dankzij de expertise van NSi in het apparaatonafhankelijk vastleggen en verwerken van data is nu een data capture-oplossing mogelijk die SAP-overkoepelend is en op dezelfde manier voor elke module werkt. Bovendien kan iedereen ermee overweg, zelfs mensen die niet bekend zijn met SAP, dankzij eenvoudig te gebruiken apps. Zo is data twintig keer sneller in te voeren, terwijl AutoStore het eigenlijke SAP-proces niet bewerkt.

Gebruikers kunnen kiezen uit tal van invoerapparaten. NSi biedt ondersteuning voor meer dan zevenhonderd verschillende Mmfps, scanners, tablets en smartphones.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-25T14:35:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.