Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Buffalo lanceert netwerkschijf TeraStation 5400r

Buffalo Technology introduceert een nieuwe netwerkschijf voor racks: de TeraStation 5400r. Deze nas voor racks is geschikt voor gebruik in mkb, in datacenters en in high-end it-omgevingen. De TeraStation 5400 rack-versie biedt hoge overdrachtssnelheden en een forse opslagcapaciteit, variërend van 4 tot 16 terabyte.

De TeraStation 5400r van Buffalo is uitgerust met de krachtige Intel Atom Dual-Core-processor D2700 voor een snelle toegang tot, en overdracht van bestanden vanaf elke computer. De schijf combineert dit met 2GB DDR3-geheugen en vier usb-poorten: twee usb 2.0 en twee usb 3.0 voor bestandsoverdracht.

Verder beschikt de TeraStation 5400r over viert, acht, twaalf of zestien terabyte opslagcapaciteit. Ook is de netwerkschijf geschikt voor opnames van maximaal tien ip-camera’s. Daarnaast voldoet de 5400 rack-versie aan de specificaties voor de iscsi-standaard en biedt ze betrouwbare raid 5-gebaseerde netwerkopslag. De nas beschikt over ‘hot swap’-functionaliteit waardoor de gebruiker een harde schijf kan verwijderen zonder dat primaire processen stilvallen.

Dankzij de meegeleverde tien licenties van NovaBackup Business Essentials is de schijf voorzien van een complete, alles-in-een databeveiligingsoplossing. Daarnaast bieden alle nieuw nas-toestellen van Buffalo Technology een vernieuwd en verbeterd beheer via het web, waardoor gebruikers nog sneller en eenvoudiger hun schijf instellen op de manier die ze willen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-01T14:00:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.