Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ontrack EasyRecovery voor Windows 8

Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, lanceert vandaag Ontrack EasyRecovery versie 10.1. Deze versie ondersteunt besturingssysteem Windows 8 en is nu ook verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontrack EasyRecovery stelt gebruikers en bedrijven in staat om eenvoudig, effectief en tegen lage kosten beschadigde of gewiste data te herstellen. Daarnaast is het mogelijk om data terug te halen van geformatteerde of corrupte schijven.

Ontrack EasyRecovery 10.1 is compatibel met Windows 8. Daarmee zijn de krachtige recoveryfunctionaliteiten voor thuisgebruikers, mkb’ers en grote organisaties nu voor alle Windows besturingssystemen beschikbaar. Door gebruik te maken van de hogere snelheid en het grotere geheugen van 64bit-machines, kan Ontrack EasyRecovery 10.1 sneller scannen en zijn er verbeterde mogelijkheden voor recoveries op grote schijven. Ontrack EasyRecovery is nu beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools en Spaans. Gebruikers ontvangen in de nieuwe versie automatisch berichten en updates om hun licentie moeiteloos up-to-date te houden. De kans op een succesvolle recovery is vergroot dankzij de toevoeging van een hex viewer, waarmee it-beheerders de ruwe en exacte inhoud van een bestand kunnen bekijken of aanpassen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit soort tools zouden niet nodig moeten zijn als van goede back-up functionaliteiten gebruikt wordt gemaakt. Wat deze tool wel duidelijk maakt is dat "lege" disks nooit zomaar weggegooid moeten worden. Ook maakt het de noodzaak van encryptie duidelijk.
Een (te) knap stukje techniek.

Arie,

Goed punt. Ik denk ook dat daar juist de kracht van deze tool ligt.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-15T15:14:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.