Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP Archiving OpenText ook op SAP HANA

Dit artikel delen:

OpenText en SAP AG hebben hun geïntegreerde aanbod uitgebreid. SAP Archiving by OpenText draait nu ook op het SAP Hana-platform, inclusief ondersteuning voor SAP Hana Enterprise Cloud-service implementaties. Als onderdeel van de SAP Extended ecm-oplossing hebben klanten bovendien toegang tot Tempo Box, een zakelijke oplossing voor het veilig synchroniseren en delen van bestanden.

De uitbreiding biedt de meer dan 4200 on-premise SAP Archiving by OpenText klanten (zo’n vijftien miljoen eindgebruikers) toegang tot dezelfde robuuste archiefoplossing in de SAP Hana Enterprise Cloud.

SAP Hana biedt klanten directe toegang tot historische gegevens binnen het ecm-systeem van de organisatie, beheer van digital assets met één enkele management en workflow-integratie en de snelheid en kracht van SAP Hana bij het archiveren en het terugvinden van content.

Naast uitbreiding in de ondersteuning voor SAP Hana, is OpenText Tempo Box gratis beschikbaar voor alle medewerkers van klanten die SAP Extended ECM 10.5 of SAP Document Access by OpenText hebben geïnstalleerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-04T13:48:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.