Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade versnelt replicatie en disaster recovery

 

Brocade introduceert een nieuw uitbreidingsplatform dat voorziet in veel kortere recovery points en veel snellere recovery-tijden. Het nieuwe Disaster Recovery-platform breidt ook de Brocade Fabric Vision-technologie uit door de monitoring te automatiseren, inzicht te creëren, probleem-tracering op afstand en het automatisch detecteren van wan-onregelmatigheden te vereenvoudigen. Het nieuwe platform bevordert verder de prestaties en voorkomt ongeplande downtime.

De explosieve groei van data en van applicatieworkloads door virtualisatie zorgt voor nieuwe uitdagingen voor bedrijven. It-afdelingen staan onder druk om data beschikbaar te maken en te houden. Volgens IDC zijn de data recovery-eisen voor bedrijfskritische applicaties steeds strenger. 84 procent van de grote bedrijven heeft rpo’s van minder dan een uur, en 78 procent heeft rto’s van minder dan vier uur. (1)

Om daarop in te spelen en om minimale downtime mogelijk te maken, breidt Brocade zijn Gen 5 Fibre Channel san-portfolio uit met de Brocade 7840 Extension Switch. Die biedt zes keer betere prestaties, hoge beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer tussen remote datacenters. De oplossing verdubbelt ook de prestaties tegen de helft van de kosten, in vergelijking met wan-optimalisatie-appliances die vaak een slechte keus zijn als disaster recovery-alternatief.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5183995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×