Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe release van Digital Document Studio

ECM Pro Solutions introduceert een nieuwe versie van de digitaliseringssuite Digital Document Studio. De november 2014 release is verrijkt met een aantal nieuwe interessante features, waaronder herkenning van emailafzenders, elektronische checklists voor documentregistratie en opnieuw een verhoging van de extractieperfomance.

De nieuwste versie van ECM Pro Solutions Digital Document Studio is vooral gericht op overheidsorganisaties en levert consistente en vooral betaalbare functionaliteit op het gebied van slimme registratie van documenten en e-mails, verwerking van webformulieren, automatische registratie van mailboxen, samenvoegen van uitgaande documenten met interne data, kwaliteitsbewaking rondom substitutie en backlogscanning.
Het product is vooral interessant en in zoverre innovatief omdat er geen third-party licenties van bijvoorbeeld Kofax of Abbyy meer nodig zijn voor scanning, extractie en pdf-bewerking. Hierdoor komen functionaliteiten zoals een Digitale Postkamer ook binnen bereik van kleinere organisaties met kleinere budgetten en komt er een einde aan het onpopulaire 'betalen-per-scan'.

Koppelingen met vrijwel alle in Nederland bekende ecm-systemen worden standaard meegeleverd waarbij zelfs klantspecifieke modellen standaard ondersteund worden. Door deze universeel toepasbare brokerfunctionaliteit worden de kosten van koppelingen drastisch verlaagd en heeft de klant de garantie dat er een werkend, bruikbaar en zeer flexibel koppelvlak is huis wordt gehaald. De suite past volledig binnen de gangbare Gemma\Enup-architectuur en wordt wereldwijd remote ondersteund. Voor gebruikers van onder andere Corsa en Verseon zijn er tijdelijk interessante upgradeconstructies en try-before-you buy mogelijkheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-05T10:45:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.