Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Convergate introduceert Full History Search

 

Convergate introduceert de toekomst van browsergeschiedenis. Met de ‘Full History Search’ plug-in voor Google Chrome van Convergate wordt het op inhoud doorzoeken van pagina’s die in het verleden zijn bezocht mogelijk gemaakt.

Kun jij ook die ene site waar je laatst nog bent geweest niet terugvinden? Maandelijks bezoeken Nederlandse internetgebruikers meer dan 2894 webpagina’s. Het kan daarom al snel moeilijk zijn om eerder bezochte pagina’s terug te vinden. De ‘geschiedenis’ functie van huidige webbrowsers onthouden op welke pagina’s je bent geweest, maar daarvoor moet je wel de paginatitel of url onthouden. Het terugvinden van een eerder bezochte pagina kost daarom al snel veel tijd en leidt in veel gevallen tot frustratie.

Wat internetgebruikers wel onthouden is een deel van de inhoud die op de pagina valt te vinden. Dat is ook vaak de reden waarom een pagina wordt teruggezocht. Convergate introduceert daarom de ‘Full History Search’ plug-in waarmee alle tekst op een webpagina terug doorzocht kan worden. Full History Search is een plug-in voor Google Chrome die niet alleen onthoudt op welke pagina’s je bent geweest, maar ook wat er op de pagina’s staat. De zoekfunctie helpt gebruikers de verloren pagina’s op het internet weer terug te vinden. Een gratis versie van de plug-in is vanaf nu beschikbaar in de Chrome Web Store.

Met de lancering van de plug-in voor Google Chrome start Convergate met een campagne op het bekende crowdfundingplatform Kickstarter. Doel van de campagne is het ophalen van tienduizend euro om de functionaliteiten van de plug-in verder uit te breiden. Met een investering vanaf één euro kunnen ‘backers’ op Kickstarter de eerste en uitgebreide versie van ‘Full History Search’ verkrijgen met onder andere ondersteuning van andere webbrowsers. Later zal onder andere meer lokale opslag en samenwerkingsfuncties worden toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5221269). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×