Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DMP komt met DMP Backup Appliance

 

Data Management Professsionals (DMP) introduceert DMP Backup Appliance. Met deze samengestelde en voorgeconfigureerde back-upoplossing op basis van CommVault- en NetApp-technologie beschikken klanten over een kant-en-klaar systeem, dat direct inzetbaar is voor de back-up van fysieke en virtuele servers. DMP Backup Appliance maakt een eind aan de traditionele componentenbenadering, waarbij klanten tijd verliezen doordat diverse componenten op elkaar moeten worden afgestemd.

DMP ontwikkelde DMP Backup Appliance op basis van jarenlange ervaring met de datamanagementsoftware van CommVault en de storagehardware van NetApp. Het bedrijf combineerde deze twee tot een gestandaardiseerde en volledig getunede storageoplossing voor bedrijven die zoeken naar een betrouwbare on-premise-opslagomgeving.

DMP Backup Appliance onderscheidt zich door een zeer snelle inzetbaarheid en combineert dat met eenvoudig beheer, een hoge schaalbaarheid en gemakkelijke integratie binnen een bestaande omgeving. De oplossing speelt zo in op de vraag naar meer flexibiliteit en minder complexiteit binnen it-infrastructuren. DMP Appliance is geschikt voor ieder type omgeving, inclusief een hybride omgeving, en levert de belangrijkste bouwsteen voor effectief en betrouwbaar databeheer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5243840). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×