Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Crayon vernieuwt partnerplatform

Amsterdam, 31 maart 2022 – Crayon, een toonaangevende partij op het gebied van Software Licensing, Software Asset Management en Cloud Consultancy, breidt in 2022 zijn partnerprogramma verder uit met een vernieuwd platform voor partners: Crayon-iQ. Dit platform biedt toegang tot verschillende portals die extra waarde toevoegen aan het partnership met Crayon.

Elwin Sterk, Channel Manager bij Crayon: “Crayon-iQ past goed bij onze ambitie om ons partnerprogramma verder te professionaliseren. Met de vernieuwde trainingen, workshops en het platform wordt het voor onze partners nog gemakkelijker om softwarelicenties te beheren en kunnen zij nog meer uit bestaande business halen. Zo hebben zij nu de mogelijkheid om via Market-iQ marketingdata te verzamelen om daarmee nieuwe prospects aan zich te binden.”

Het vernieuwde platform heeft als voornaamste doel de partners te voorzien van betere technische ondersteuning en hoogwaardige software. Het geeft toegang tot tools, portals en programma’s (Market-iQ, Service-iQ, Empower-iQ en Cloud-iQ) waarmee zij zichzelf als partner kunnen ontwikkelen. Voor Service Providers, ISV’s en IT-Dienstverleners is Cloud-iQ het meest relevante, self-service platform, waarmee zij nog meer controle kunnen uitoefenen over hun cloudgebruik en softwarelicenties.

Naast het vernieuwen van het platform en de overname van Sequint B.V. in 2019 heeft Crayon in 2021 ook de Australische cloud- en licentiedistributiespecialist Rhipe overgenomen. De overname van Rhipe biedt nieuwe kansen voor het Nederlandse partnerprogramma van Crayon. Elwin Sterk: “Met de overname van Rhipe halen we een kanaalgerichte, toonaangevende distributeur van cloudlicenties, -infrastructuur en -diensten op abonnementsbasis binnen met een schat aan kennis op het gebied van partnermanagement en cybersecurity. Daardoor kunnen we nu ons nieuwe partnerprogramma versneld uitrollen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-04T18:20:07.000Z Crayon


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.