Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Red Hat JBoss Enterprise SOA Platform

Red Hat, leverancier van open source oplossingen, heeft het JBoss Enterprise SOA Platform officieel vrijgegeven. Het platform is een nieuwe open source oplossing voor organisaties die hun bedrijfsprestaties willen verbeteren door het integreren van informatie, applicaties, bedrijfsdiensten en processen in de waardeketen.

Het JBoss Enterprise SOA Platform van Red Hat is het eerste open source soa-product om de bedrijfsvoering binnen en tussen ondernemingen te versnellen. Het is bedoeld om flexibiliteit te maximaliseren in een brede range van plaatsingsscenario's; van kleinschalige integratieprojecten naar een ondernemingsbrede SOA integratie. Het Platform is gebaseerd op belangrijke open source projecten (JBoss ESB, JBoss jBPM en JBoss Rules) en koppelt lichte systeemeisen aan eenvoudige installatie tegen lage kosten.

Daarnaast bevat de nieuwe Red Hat-oplossing schaalbare clustering, JEE technologieën en een basis die aangepast kan worden aan klanten, om tegemoet te komen aan steeds veranderende behoeften van ondernemingen. Het platform combineert soa, enterprise application integration (eai), business process en rule management (bpm) en event-driven architecture (eda) technologieën, om services en applicaties te integreren en bedrijfsprocessen te automatiseren voor verbetering van de bedrijfsproductiviteit. Het platform kan geïntegreerd worden met open en gesloten source producten en tools van derden.
http://www.redhat.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.