Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WebSite X5 in Nederland bij Noadis

Noadis, distributeur van RagTime, Freeway, ConceptDraw en TechTool Pro, heeft de rechten verworven om het website-ontwikkelprogramma WebSite X5 in Nederland te distribueren. WebSite X5 is geschikt voor Windows en wordt gemaakt door Incomedia in Italië.

WebSite X5 is een compleet visuele en intuïtieve softwarepakket om in een aantal eenvoudige stappen professionele websites en online shops te bouwen. Het is een gids voor het maken van sites. Er is geen programmeerkennis nodig. Voor elke stap zijn alleen de nodige functies zichtbaar en het biedt meer dan duizend direct te gebruiken templates.

Het pakket is interessant voor personen, stichtingen, verenigingen die op een eenvoudige manier websites en fotoalbums willen bouwen, zakenmensen die professionele software nodig hebben om sites en online shops te bouwen webontwerpers die snel een site willen bouwen om aan klanten te laten zien en scholen die eenvoudig te gebruiken software nodig hebben om websites te maken.

Net als het reeds bekende programma Freeway voor de Mac werkt WebSite X5 voor Windows in een WYSIWYG (what you see is what you get)-omgeving en er is weinig kennis van HTML nodig om websites te bouwen. WebSite X5 draait onder Windows 98, ME, 2000, XP en Vista. De computer moet een CPU van minimaal 400 MHz hebben en minimaal 128 MB RAM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.