Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IDS Scheer Aris-platform integreert met MS en BMC

 

IDS Scheer heeft zijn Aris-platform geschikt gemaakt voor de integratie met Microsoft BizTalk Server 2006 R2 en BMC Atrium CMDB.

De integratie van IDS Scheers Aris met Microsoft BizTalk Server 2006 R2 biedt bedrijven de mogelijkheid hun met Aris ontwikkelde bedrijfsprocessen uit te voeren met BizTalk Server. IDS Scheer zorgde hiervoor als Business Process Management (BPM) modelling en monitoring-partner van de Microsoft Business Process Alliance.

Met het geïntegreerde aanbod kunnen bedrijven bedrijfsprocessen op dynamische wijze ontwerpen, simuleren en uitvoeren met BizTalk Server 2006 R2. Daarnaast biedt het ze de mogelijkheid om procesanalyse en intelligentie in hun bedrijfsprocessen in te bouwen. Hierdoor profiteren ze van een continue mogelijkheid tot verbetering met behulp van een dashboard voor procesgebaseerde besluitvoering.

BMC Atrium CMDB

Aris Business Architect integreert nu naadloos met BMC Atrium CMDB, waardoor gebruikers it-diensten efficiënter kunnen ontwerpen en opbouwen op basis van hun bedrijfsprocessen. De gecombineerde oplossing van IDS Scheer en BMC vergroot daarmee de flexibiliteit en bedrijfswaarde van de it-infrastructuur. Door Business Process Excellence van ARIS te combineren met IT Service Management van BMC Software, kunnen klanten oorzaak-gevolgrelaties tussen bedrijfsprocessen en it-componenten vaststellen. Zo genereren ze kennis over de invloed van veranderingen en gebeurtenissen binnen de onderliggende it-infrastructuur op bedrijfsprocessen.

Daarnaast ontwikkelde BMC samen met IDS Scheer BMC Discovery for Business Process. Deze oplossing biedt it-afdelingen de mogelijkheid automatisch modellen van bedrijfsprocessen te ontdekken vanuit Aris Business Architect en deze te voorzien van informatie over it-diensten en de infrastructuur die is opgeslagen in de BMC Atrium CMDB-oplossing. Hierdoor zijn it-afdelingen in staat om te bepalen welke bedrijfsprocessen beïnvloed worden door bepaalde it-gebeurtenissen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2597086). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×