Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN: Das Keyboard versie 3

Ben jij een übercoole programmeur? Of wil je je collega's de kantoorkamer uit pesten? Neem Das Keyboard! Nu in een usb-uitvoering, met ingebouwde usb-hub. En voor de minder-l33t-mens ook in een uitvoering mét toetsaanduidingen.

Das Keyboard is een moderne uitvoering van een brok klassieke pc-tech: het roemruchte IBM Model-M toetsenbord. Dat antieke IBM-plankje is een toetsenbord met mechanische vering en een contactpunt onder de toetsen waardoor er een duidelijk voelbare feedback is én een duidelijk hoorbare klik. Kortom, voor de fijnproevers.

Pro- en Ultimate-uitvoering

Doordat de roestvrijstalen Model-M moeilijk te krijgen is - er zijn al veilingen geweest - hebben enkele slimme jongens besloten een nieuw model te maken: Das Keyboard. En dan eentje die nóg cooler is! Hoe doe je dat? Nou, door het hele ding blanco te maken. Dus zónder toetsaanduidingen. Blind tikken maar.

Kennelijk heeft dat de markt toch wat beperkt, want de binnenkort uitkomende versie 2 is ook in een Pro-uitvoering verkrijgbaar die wél toetsopdrukken heeft. Gelukkig is er ook nog de Ultimate-uitvoering, voor de l33t coder of flitsende, sneltikkende journalist. Die overigens thuis nog zo'n oerdegelijk IBM Model-M heeft, waar de vrouw gek van wordt. Klik-klik, klik-klik-klik-klik!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.