Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress Software komt met Apama 4.0

Progress Software Corporation introduceert Progress Apama 4.0, een nieuwe oplossing binnen het Apama Complex Event Processing Platform (CEP). Apama 4.0 reduceert de vertraging van CEP-applicaties met een factor vijf. De oplossing doet dit op basis van een verbeterde communicatie-infrastructuur.

Het Apama-platform is een Complex Event Processing (CEP)-omgeving en ondersteunt applicaties die snelbewegende eventstromen monitoren. Vervolgens detecteert Apama patronen en neemt het platform de benodigde actie. In versie 4.0 gebeurt dit met een vertraging van slechts enkelemilliseconden.

Apama 4.0 omvat Apama Studio, een krachtige, geïntegreerde ontwikkelomgeving. Deze vergroot de snelheid van applicatieontwikkeling. Nieuwe functies zijn onder andere demonstraties en voorbeelden, die de Apama CEP-functionaliteit binnen handbereik brengt van onervaren gebruikers, ontwikkelaars en power users. Apama Studio introduceert ook het concept van een ‘geïntegreerd' project. Hierin worden alle componenten van een CEP-platform opgenomen.

Het Apama-platform biedt ontwikkeltools voor de bedrijfslogica van CEP-applicaties, grafische monitoring-dashboards en connectiviteitadapters voor databronnen. Binnen de applicatie zijn deze componenten gecombineerd in één enkele interface, zodat ze eenvoudig zijn in te zetten in Apama-projecten. Gebruikers kunnen de functionaliteit van Apama-applicaties ook uitbreiden met codering op maat en third party plug-ins.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.