Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Enterprise Library Extensies beschikbaar

 

Avanade heeft met Enterprise Library nieuwe bouwstenen ontwikkeld voor professionele enterprise-applicaties. Het heeft onder meer een applicatieverbinding ontwikkeld tussen WSSF en Enterprise Library. Momenteel bouwt Microsoft Enterprise Library verder uit.

Het blijkt dat naast de logica van een webservice-laag er vaak allerlei ‘cross cutting concerns' als logging, validatie, performance counters en security in service georiënteerde enterprise-applicaties toegevoegd moeten worden. Avanade, dat zich volledig richt op het Microsoft-platform, heeft daarom applicatieblokken ontwikkeld die ervoor zorgen dat er minder programmeerwerk nodig is voor deze cross cutting concerns.

Bij gebruik van webservices is het noodzakelijk dat er wordt nagedacht over cross cutting concerns. De cross cuttings concerns kunnen bijvoorbeeld afgehandeld worden door gebruik van de applicatieblokken van Enterprise Library. Het is dus een logische stap om Web Service Software Factory en EntLib met elkaar te koppelen.

Avanade heeft nu een extensie uitgebracht voor WSSF die er voor zorgt dat het integreert met Enterprise Library. Zo kunnen bedrijven webservices bouwen met WSSF en daarop cross cutting concerns afhandelen met EntLib, zonder dat deze geprogrammeerd moeten worden. Avanade heeft de extensie, genaamd EntLib Extensions to WSSF, als open source-project uitgebracht op CodePlex.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2635032). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×