Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Yokogawa Fast/Tools Scada

 

Yokogawa introduceert versie R9.01 van Fast/Tools Scada. Deze nieuwste generatie platform-onafhankelijke procesmanagementsoftware vormt de standaard voor Operational Excellence en combineert de technologie met kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak. Yokogawa's projectervaring in de olie-, gas-, petrochemische- en energieindustrie, vormt de basis voor deze Scada-versie die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van engineering, visualisatie en ergonomie.

De verbeterde versie van het Yokogawa's Fast/Tools Scada bouwt verder op het succes van zijn voorgangers, met een volledig nieuwe webgebaseerde visualisatieomgeving, een veilige netwerkinfrastructuur en webdiensten. De versie R9.01 beschikt over integratie- en toepassingsmogelijkheden die een intuïtieve en geavanceerde visualisatie ondersteunen. Grafische proces lay-outs (mimics) en alarm/trendoverzichten kunnen met de nieuwe versie sneller worden ingezet. Verschillende beheerfuncties bieden uitgebreide diagnostische mogelijkheden waarmee niet alleen kosten worden bespaard, maar ook systeem set-up over geografische verspreide Manufacturing Execution Systems (MES)-systemen en -domeinen wordt vereenvoudigd.

Versie R9.01 van Scada biedt een betere beveiliging tegen fouten, ongeautoriseerde toegang en gebruik. Dankzij een eenvoudige licentiestrategie komen kostenbesparingen middels webgebaseerde virtualisatie binnen handbereik. Een webgebaseerde server en een client-architectuur zorgen daarbij voor een eenvoudige remote-toegang en inzet van veiligheidsfuncties alsook van grafische en applicatieservices.

Fast/Tools R9.01 is uitgevoerd met een nieuwe visualisatie-editor met grafische voorstellingen die eenvoudig schaalbaar zijn. Hierdoor kunnen vormen en symbolen nagenoeg ongelimiteerd worden bewerkt. De nieuwe editor biedt in één gemakkelijk te beheren pakket, krachtige mogelijkheden voor grafische applicaties. Daarnaast ondersteunt het de animatie van proces symbolen en- vormen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2744129). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×