Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ATG introduceert ATG Commerce Suite 9

 

Art Technology Group (ATG), aanbieder van software voor e-handel die beschikbaar is als platform van optimaliseringdiensten voor uitbreiding, presenteert ATG Commerce Suite 9. Met verbeterde functionaliteit en door toevoeging van verscheidene nieuwe opties stelt ATG Commerce Suite 9 een nieuwe norm in voor verkoop via diverse kanalen.

Versie 9 van ATG Commerce Suite kent een flink aantal uitbridingen ten opzichte van voorgaande versies. De release omvat biedt ‘verstevigingen' van ATG Merchandising en geeft handelaren efficiëntere manieren om de website te beheren en veranderingen onmiddellijk op voorhand te zien. Dankzij het gebruik van die nieuwe tools kunnen gebruikers van ATG nu meer voordeel halen uit een dynamische website.

Belangrijke nieuwe opties van de ATG Commerce Suite 9 zijn onder meer Dynamische Preview, meervoudige in-context vertoningen in real time van een dynamische webpagina, test en preview van het zoeken en het in-context dynamisch voorvertonen van geïndividualiseerde zoekresultaten. Naast het toevoegen van nieuwe zakelijke tools voor merchandising omvat ATG Commerce Suite 9 ook een verbeterde bruikbaarheid en operationele doeltreffendheid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2793110). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×