Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Data entry sneller met Single Click Entry

 

Metastore Nederland komt met Single Click Entry. Deze oplossing voorkomt het handmatig overtypen van gegevens en versnelt zodoende het invoerproces met 50 tot 70 procent. De software wordt op een Windows werkplek geïnstalleerd en kan vervolgens eenvoudig geconfigureerd worden.

Bij het verwerken van orders, urenformulieren, bestellingen, afleverbonnen en andere papieren documenten wordt nog zeer vaak data van papier overgetypt in bedrijfsapplicaties als erp en crm. Met Single Click Entry van Metastore Nederland is dit verleden tijd. Er wordt een koppeling gelegd tussen de in te vullen data-velden in de applicatie en Single Click Entry. De papieren documenten worden eerst gescand, waarna Single Click Entry ze opent vanuit de geconfigureerde map. Er kunnen meerdere configuraties worden gemaakt voor verschillende toepassingen.

De werking van Single Click Entry is gebaseerd op ocr-technologie waarmee tekst in gescande documenten herkend wordt. Het kan toegepast worden voor de verwerking van facturen, bestellingen, urenbriefjes, declaraties, pakbonnen en nog vele andere soorten papieren documenten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2812088). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×