Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Energiebeheer met Power IQ-software

 

Raritan heeft nieuwe functionaliteit voor rapportage en analyse toegevoegd aan de Power IQ energiebeheersoftware om een vollediger en nauwkeuriger beeld te kunnen verkrijgen van het energieverbruik binnen datacentra. Power IQ volgt en registreert alle typen gedetailleerde energiegegevens van meerdere platforms om ict- en datacentrum-managers te helpen bij het analyseren van energiegerelateerde kwesties, variërend van energiekosten voor ict tot rackcapaciteit en de conditie van it-apparatuur.

De vernieuwde versie van Raritans Power IQ biedt een totaaloverzicht aan energiegegevens die zijn verkregen van hardware die aangesloten is op Raritans Dominion PX intelligente stroomverdelers (power distribution units, pdu's) en een groot aantal andere rack-pdu's, inclusief die van APC, ServerTech en Geist. De software volgt tevens de racktemperatuur en luchtvochtigheidgegevens die zijn verzameld door de omgevingssensors van de Dominion PX.

De informatie wordt gepresenteerd in aanpasbare grafieken en rapporten die vanaf elke willekeurige locatie kunnen worden geopend met behulp van het webdashboard (gui) van de Power IQ software. Rapporten kunnen eenvoudig worden aangepast om het energieverbruik te meten gedurende een door de gebruiker ingestelde periode en op gegeven punten op de route waarlangs de energie het gebouw binnenkomt,van de pdu tot het stopcontact, tot de zekeringenkast, de vertakkingsschakeling, het datacenter, tot aan het gehele gebouw. De software kan tevens een energieoverzicht laten zien per divisie of bedrijfsunit, per toepassing, per kantoor of andere gewenste eenheid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2844576). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×