Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MapInfo v10.0 verbetert bedrijfsefficiëntie

 

Pitney Bowes Business Insight, leverancier van ‘Location & Communication Intelligence’-software, introduceert de nieuwste versie van zijn paradepaardje MapInfo Professional. Versie 10.0 biedt organisaties de mogelijkheid om informatie te visualiseren en te analyseren om daarmee waardevolle inzichten te genereren.

MapInfo Professional 10.0 van Pitney Bowes Business Insight (PBBI) is een krachtige en gebruiksvriendelijke applicatie voor mapping en locatieanalyse en omvat nu ook een intuïtieve gebruikersinterface, toegang tot PostGIS, een open source-database en ingebouwde ondersteuning voor het maken van gelaagde pdf-bestanden. Het eindresultaat is een kosteneffectieve oplossing die organisaties in staat stelt maximale waarde te halen uit hun gegevens voor de besluitvorming over voorraadbeheer, de toewijzing van de middelen en in de communicatie met klanten.

Belangrijk element in MapInfo Professional 10.0 is de ondersteuning van gelaagde pdf's. Dit schept de mogelijkheid om kaarten te benaderen vanuit een ‘verkeerscentrale'. Hierbij wordt de optie geboden om bepaalde lagen te bekijken en om bestanden te delen met mensen die geen MapInfo gebruiken. Daarnaast biedt de ‘print naar pdf' - functie van MapInfo Professional 10.0 meer mobiliteit en deze functie geeft bovendien toegang tot de kaartlagen. Over het geheel genomen betekenen de vernieuwingen in de bruikbaarheid van MapInfo Professional 10.0 een aanzienlijke stap naar het verschaffen van het definitieve hulpmiddel voor locatiegebonden taken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3001021). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×