Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Novell komt met Suse Appliance Programma

 

Novell kondigt een nieuw uitgebreid programma aan: Suse Appliance Programma. Dit programma bestaat uit een verzameling van technologieën die softwareontwikkelaars in staat stelt om snel virtuele appliances te bouwen, te updaten, te configureren en beschikbaar te stellen. Suse Appliance Programma is volgens Novell het eerste en enige programma dat de mogelijkheid biedt om volledig ondersteunde en bedrijfskritische besturingssystemen op maat te maken.

Novell zegt met Suse Appliance Programa als enige leverancier/producent een complete end to end appliance oplossing te bieden voor softwareontwikkelaars. Suse Appliance Program bouwt voort op de sterke punten van SUSE Linux Enterprise van Novell en verandert de wijze van software packaging en distributie van software. Het bevat alle technologieën en ondersteuning die een softwareontwikkelaar nodig heeft om software en virtuele appliances te ontwikkelen en te distribueren.

Suse Appliance Programma bestaat uit Suse Studio Online, Suse Linux Enterprise JeOS, Suse Linux Enterprise Server for Amazon EC2, Go to market support for softwareontwikkelaars, preview van Suse Appliance Toolkit, preview van Suse Lifecycle Management Server, WebYaST en Mono server extension.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3023618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×