Managed hosting door True

Motorola-scanner voor de gezondheidszorg

Met de introductie van de DS6878 Motorola-HC digitale imager biedt de Enterprise Mobility Solutions divisie van Motorola een geavanceerde scanoplossing voor de gezondheidszorg. Verpleegkundigen kunnen daarmee aan het bed van de patiënt en in de operatiekamer beschikken over real time informatie.

Met de nieuwe digitale imager DS6878 van Motorola kan verpleegpersoneel op eenvoudige wijze informatie aan het elektronische patiëntendossier toevoegen. Dit komt niet alleen ten goede aan de nauwkeurigheid van de gegevens die over de patiënt beschikbaar zijn, waardoor de kans op medische fouten wordt geminimaliseerd, maar leidt ook tot aanzienlijke verhoging van de productiviteit. Een belangrijk voordeel in tijden van bezuinigingen en personeelstekorten.

Met de DS6878-HC wordt ten aanzien van imaging technologie een nieuwe weg ingeslagen. Door rekening te houden met de manier waarop medisch personeel werkt, wordt het hen zo eenvoudig mogelijk gemaakt om documenten te scannen die snel en eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan elektronische medische dossiers. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om rijbewijzen en verzekeringspasjes voor identificatiedoeleinden, maar ook tal van andere benodigde documenten.

De imager voldoet aan de hoge eisen die in zorginstellingen worden gesteld en is gebaseerd op de SE4500, Motorola's scan engine. De techniek die daarmee wordt geboden gaat goed om met handtekeningen, foto's en slecht gedrukte of beschadigde 1D en 2D barcodes. De imager kan bovendien in twee richtingen scannen, waardoor ook onder minder eenvoudige omstandigheden aan het bed documenten gescand kunnen worden, zonder de patiënt daarbij onnodig en te lang te hoeven storen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-07T14:25:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.