Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Enterprise Virtualization 3.0 in bèta beschikbaar

 

Red Hat, gespecialiseerd in opensourceoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van de bètaversie van Red Hat Enterprise Virtualization 3.0, de nieuwe versie van Red Hat’s end-to-end virtualisatieoplossing. Met het uitbrengen van Enterprise Virtualization 3.0 Beta toont Red Hatnaar eigen mening al inzicht in de verbeterde mogelijkheden ten aanzien van schaalbaarheid en prestaties voor zowel desktop- als servervirtualisatie, aldus de leverancier.

De bètaversie van Red Hat Enterprise Virtualization 3.0 omvat een aantal belangrijke verbeteringen. Red Hat Enterprise Virtualization Manager is nu een Java-applicatie die draait op JBoss Enterprise Application Platform op Red Hat Enterprise Linux. De geactualiseerde KVM hypervisor is gebaseerd op de nieuwste Red Hat Enterprise Linux 6. Verder is er ondersteuning tot 128 logische cpu's en 2TB geheugen voor hosts, tot 64 vcpu's en 2TB geheugen voor gasten. De software beidt een power user portal die eindgebruikers voorziet van virtuele machines, waarmee ze templates kunnen definiëren en hun eigen omgevingen kunnen beheren. Verder biedt het een RESTful API waarmee alle aspecten van Red Hat Enterprise Virtualization programmatisch beheerd en geconfigureerd kunnen worden.

Daanaast zijn er nieuwe multi-level administratieve mogelijkheden, het verbeteren van productfunctionaliteiten voor zeer grote implementaties. De bètaversie biedt nieuwe mogelijkheden voor lokale opslag en een geïntegreerde en ingebouwde rapportagemachine voor analyses.  Tot slot is er de Spice Wan-optimalisatie en verbeterde prestaties waaronder dynamische compressie en het automatisch afstemmen van desktop effecten en kleurdiepten. De nieuwe versie van Spice ondersteuntvolgens Red Hat ook Linux desktops beter.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4097396). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×