Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

2011b van MATLAB en Simulink beschikbaar

MathWorks heeft release 2011b (R2011b) van de Matlab- en Simulink-software uitgebracht. Nieuw in deze release is de introductie van Simulink Code Inspector voor automatische verificatie van broncode die is gegenereerd op basis van Simulink-modellen. R2011b bevat ook updates van 82 andere producten, waaronder PolySpace-producten voor verificatie van embedded software.

De belangrijkste kenmerken van Matlab R2011b zijn onder meer sneller opstarten in Windows met Startup Accelerator, delen van arrays uit MAT-bestanden lezen en schrijven en een nieuwe importfunctie voor spreadsheets; toename van acht naar twaalf lokale workers; parallelle blokverwerking van grote afbeeldingen met Parallel Computing Toolbox; Mixed integer niet-lineair programmeren in Genetic Algorithm Solver; Lasso en Elastic Net voor de selectie van lineaire regressievariabelen uit gegevensverzamelingen met vele dimensies; prijsbepaling en sensitivity berekeningen voor sinking fund provisions, range-bonds en step up-/step down-bonds; ondersteuning van metingen voor IEPE-accelerometers; en ondersteuning voor seriële Bluetooth-communicatie. 

Simulink R2011b kent ook behoorlijk veel uitbreidingen. De nieuwe release bevat bijvoorbeeld projectbeheer voor configuratiemanagement van bibliotheken, modelcomponenten, scripts en MAT-bestanden; gelijktijdige uitvoering op multicore-processors voor host-based targets en xpc Target; codedekking met LDRA Testbed; en profilering van functie-uitvoering voor SIL- en PIL-tests.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-06T13:19:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.