Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Invantive Control geeft meer grip op Excel

 

Invantive is klaar met het ontwikkelen van de software Invantive Control. Deze software slaat een brug tussen Microsoft Excel en datawarehouses op basis van datavault. Invantive Control is ontwikkeld in samenwerking met Ballast Nedam, en met behulp van WBSO-subsidie.

Jarenlange ervaring en gesprekken met klanten heeft Invantive inzicht gegeven in wat gebruikers van complexe risicomodellen precies willen. Flexibel, intuïtief en snel gegevens invoeren zoals dit mogelijk is in Excel, maar ook gegevens delen, consolideren en vanuit verschillende hoeken analyseren. Microsoft Excel is erg flexibel maar zodra de gegevens door meerdere personen gewijzigd moeten worden of een bedrijfskritisch karakter krijgen, dan komen de nadelen van de flexibiliteit van Excel naar voren. Laat staan als de gegevens ook moeten voldoen aan normen zoals ISO 27002 of SAS 70.

Invantive Control biedt de oplossing Invantive Control. Met deze software houden gebruikers binnen Excel hun flexibiliteit  zonder afstand te doen van integriteit en vertrouwelijkheid. Met Invantive Control kunnen gebruikers gegevens ophalen binnen hun mogelijkheden, meenemen, aanpassen en later weer verwerken in het datawarehouse, zonder handmatige tussenkomst van een automatiseringsafdeling en zonder kostbaar kunst- en vliegwerk. Dit alles binnen de kaders van de afgesproken bedrijfsregels. Bovendien voldoet Invantive Control aan normen als ISO 27002 of SAS 70 terwijl de gebruiker toch Excel toepast.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4169621). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×