Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Scum-training van AgiliX Agile Consulting

 

Om Scrum-teams succesvol te laten zijn biedt AgiliX Agile Consulting de tweedaagse training Professional Scrum Foundations (PSF) . De training legt een grondige basis en bereidt hiermee de studenten voor om gelijk Scrum effectief te kunnen inzetten in het dagelijks werk. Het Scrum raamwerk, de Scrum rollen en Scrum activiteiten worden behandeld met de nadruk op toepassing in de praktijk. Deze training legt de basis voor de vervolg trainingen zoals Professional Product Owner en Professional Scrum Mast.

Professional Scrum Foundations (PSF) van AgiliX Agile Consulting is een tweedaagse Scrum-training voor individuen en teams. Veel voorkomende uitdagingen en misstappen in Scrum-adoptie uit vershillende industrieën, bedrijven en teams worden behandeld. PSF maakt de uitdagingen duidelijk, bespreekt de optredende symptomen en geeft advies hoe deze uitdagingen in het dagelijks werk aan te pakken.

Teams die Scrum implementeren zonder de fundamentele kennis van het raamwerk hebben een veel kleinere kans om succesvol te zijn dan teams die Scrum ervaren in een lerende omgeving, zegt de aanbieder van de cursus. Deze training geeft t deelnemers de hands-on ervaring die nodig is om succesvol te zijn door teams twee dagen in een Scrum-omgeving te laten werken onder begeleiding van de trainers. De training gaat in op de uitdagingen die teams ervaren in een Scrum-adoptietraject en helpt teams om effectief met deze uitdagingen om te gaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4181390). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×