Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat ondersteunt Amazon en SAP

 

man cloud laptop kantoor

Red Hat gaat voortaan de oplossingen van SAP die draaien op Red Hat Enterprise Linux via de Elastic Compute Cloud (EC2) van Amazon ondersteunen. Daarnaast is Red Hat Enterprise Linux 6 support beschikbaar voor SAP Business Applicaties.

Amazon EC2 biedt herschaalbare computer capaciteit in de cloud. Het is ontworpen om cloud computing te vereenvoudigen voor ontwikkelaars, commerciële isv's en enterprise it-organisaties. SAP-klanten kunnen zowel gebruikmaken van Red Hat Cloud Access als Red Hat Hourly-On-Demand. SAP zegt dat een kleine groep van klanten gebruik maakt van cloud computing. Die klanten zijn op zoek naar schaalbaarheid en willen alleen voor het daadwerkelijk gebruik betalen, aldus SAP. Red Hat biedt al een open source platform ter ondersteuning van SAP-applicaties op locatie. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten EC2 van Amazon gebruiken om de SAP-applicaties op Red Hat Enterprise Linux te laten draaien.

De samenwerking tussen Red Hat en Amazon op het gebied van cloud computing dateert van 2007 met de beschikbaarheid van Red Hat Enterprise Linux via Amazon EC2. Clouddienstverlener AWS biedt klanten de mogelijkheid hun eigen Red Hat Enterprise Linux subscripties te gebruiken of te kiezen voor Red Hat Enterprise Linux on-demand met pay-as-you-go opties via Amazon EC2.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4182811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×