Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat OpenShift ondersteunt Java in de cloud

OpenShift integreert Jenkins, JBoss Tools en Maven technologieën

 

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, kondigt nieuwe mogelijkheden aan voor Java-ontwikkelaars die de OpenShift Platform-as-a-Service (PaaS) gebruiken. Dankzij de integratie van nieuwe technologieën biedt OpenShift Java-ontwikkelaars nu een ‘belevenis’ van de code naar de cloud die snel, makkelijk en gratis is.

Met OpenShift biedt Red Hat PaaS die gebouwd is op opensourcetechnologieën waarmee ontwikkelaars sneller applicaties kunnen ontwikkelen en deployen in de cloud. OpenShift biedt ingebouwde auto-scaling, ondersteunt vele talen, frameworks, middleware en clouds en is gratis beschikbaar. In augustus was Red Hat de eerste die Java EE 6 aanbiedt via PaaS met OpenShift op basis van Red Hat's JBoss application platform technologie. Nu breidt OpenShift zijn Java mogelijkheden uit met de integratie van verschillende technologieën die OpenShift toestaan een volledigere Java levenscyclus voor ontwikkelaars te leveren. Ontwikkelaars kunnen nu hun applicatie in een IDE schrijven, evenals het met OpenShift bouwen, deployen en schalen. 

Nieuwe integraties omvatten ten eerste ondersteuning voor Jenkins, dat is gebaseerd op Hudson en OpenShift uitbreidt naar 'Build-as-a-Service', waardoor snellere builds in de cloud mogelijk zijn. verder is er integratie tussen IDE en de cloud. Met de integratie van JBoss Tools en OpenShift kunnen ontwikkelaars hun code makkelijk van het toonaangevende Java IDE naar de cloud brengen. Toekomstige integratie is ook gepland voor JBoss Developer Studio. Tot slot is er ondersteuning voor Maven. Deze biedt application dependency resolution als onderdeel van het build proces.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4283095). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×