Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe oplossing Siemens binnen Teamcenter

Siemens introduceert een nieuwe oplossing voor Quality Management en CAPA (Corrective and Preventive Action). De nieuwe Teamcenter-oplossing van Siemens PLM Software biedt meer inzicht in het managen van kwaliteitsprocessen en biedt snellere oplossingen voor kwaliteitsissues.

Het levert ook een completer en consistenter identificatie-, correctie-, preventie- en verificatieproces voor root-cause analyses wat een directe invloed heeft op het risico van herhaling en waardoor een continue kwaliteitsverbetering wordt gestimuleerd.

CAPA-processen zijn een essentieel onderdeel van kwaliteitsmanagement-oplossingen. De Issue Management- en CAPA-oplossing is een web gebaseerde oplossing uit het portfolio van Siemens Teamcenter, de veel gebruikte digitale lifecycle management software. De nieuwe oplossing integreert kwaliteits-, en change management processen, verbetert de besluitvorming en ondersteunt de 8D Problem Solving methode. Deze methode wordt veelal door kwaliteitsingenieurs gebruikt om problemen te benaderen en op te lossen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij Siemens

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-22T13:33:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.