Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems zet Platform 9 in de markt

De nieuwe release van het open ontwikkelplatform Outsystems van de gelijknamig producent stelt ontwikkelaars in staat gemakkelijk en snel applicaties te ontwikkelen en uit te rollen voor iOS, Android, Windows Phone en het web, op basis van één applicatieontwerp en één codebasis. Outsystems-applicaties zijn open applicaties met een standaard architectuur, waardoor er geen vendor lock-in is en technologische upgrades en veranderingen eenvoudig zijn op te vangen.

Nieuw in Outsystems' Platform 9 zijn een hybride mobiele functionaliteit, een vernieuwende visualisatie-tool die het samenvoegen en verwerken van data sterk vereenvoudigt en robuuste integratie dankzij een groot aantal connectors voor veel gebruikte SaaS- en legacy-applicaties. Dankzij een life cycle management-functionaliteit die het complete bouw-, test- en uitrolproces automatiseert, kunnen achterstanden in change requests bovendien nagenoeg volledig worden geëlimineerd met Outsystems 9.
Gebruikers kunnen mobiele applicaties realiseren die gebruikmaken van responsive web design, voor een optimale look and feel voor elk willekeurig apparaat en voor ieder besturings systeem.

Het platform biedt tevens een vernieuwende functionaliteit waarmee complexe queries real-time en met live data grafisch kunnen worden ontsloten, gekoppeld en ingezien. Met deze functionaliteit kunnen de tijd en inspanningen die nodig zijn om gegevens op te halen, te combineren, te bewerken en te presenteren flink worden teruggebracht. Waar het normaal gesproken uren zou kosten om SQL-queries te bouwen en via trial-and-error te testen, is hetzelfde resultaat nu binnen enkele minuten en foutvrij te realiseren.

Een uitgebreid aanbod aan connectors voorziet in een eenvoudige koppeling met veelgebruikte SaaS- en legacy-applicaties, waaronder Box, Twilio, LinkedIn, Twitter, Zendesk. Koppelen met iedere andere applicatie is mogelijk dankzij de gebruikersvriendelijke, krachtige Soap- en Restful-webservices of door middel van bestaande Java of .NET code.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-02T10:30:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.