Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lancering open source community Rubrik Build

Het initiatief Rubrik Build moet de transitie naar API’s vergemakkelijken voor klanten. De Cloud Data Management specialist Rubrik, lanceert Rubrik Build, een open source community waar deelnemers nieuwe applicaties, automatiseringsoplossingen en integraties aan kunnen dragen voor het vereenvoudigen van monitoring, testing, development en geautomatiseerde workflows. Het doel is om een levendige gemeenschap rond Rubrik’s hoog aangeschreven API’s te creëren, om snel te kunnen beginnen met pre-built cases, snelstart-handleidingen en integraties met populaire tooling.

“Sinds Rubrik begon in 2014, hebben we onze producten bewust rond een API-first architectuur gebouwd,” vertelt Chris Wahl, Chief Technologist bij Rubrik. “We vinden dat onze klanten en partners Rubrik makkelijk moeten kunnen integreren in tools van derden en dat ze onze eenvoudige, beleidsgedreven aanpak zonder moeite op hun omgeving moeten kunnen toepassen. Het Build-programma is ontworpen met onze klanten in het achterhoofd, om de transitie naar RESTful API’s te vergemakkelijken.”

De open source projecten zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:

  • Software Development Kits (SDK’s): de codeertalen waarmee het bouwen van applicaties via Rubrik’s API’s mogelijk wordt.
  • Tooling Integrations: Tools die naadloos integreren met Rubrik om test-, ontwikkelings- of monitoringtaken eenvoudiger en efficiënter te maken.
  • Use Cases: Geautomatiseerde workflows die kunnen worden gebruikt in een omgeving om een doel te realiseren.

Meer informatie en een overzicht van de open source projecten zijn beschikbaar op de Rubrik Build homepage of via het blog over Rubrik Build: https://www.rubrik.com/blog/welcome-rubrik-build-open-source/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-14T11:17:59.000Z Rubrik


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.