Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Microsoft, Gasunie en Univé op no-code festival

Op donderdag 14 maart organiseert Betty Blocks voor de vierde keer op rij Betty Blocks on Stage. De toekomst van no-code, de kracht van no-code applicatie ontwikkeling voor multinationals en de rol van IT'ers, nu en in de toekomst staan centraal. Een dag vol sprekers workshops, demo’s en razendsnel innoveren. En dit alles in festival stijl! De eerste sprekers zijn bekend. Op het programma staan een aantal grote en bekende namen uit binnen- en buitenland.

Op donderdag 14 maart organiseert Betty Blocks voor de vierde keer op rij Betty Blocks on Stage. De toekomst van no-code, de kracht van no-code applicatie ontwikkeling voor multinationals en de rol van IT'ers, nu en in de toekomst staan centraal. Een dag vol sprekers workshops, demo’s en razendsnel innoveren. En dit alles in festival stijl! De eerste sprekers zijn bekend. 

Op het programma staan een aantal grote en bekende namen uit binnen- en buitenland.

Een greep uit het programma:  

  • Ministerie van Defensie (UK) - als zelfstandig specialist adviseerde Simon Hunt jarenlang het Ministerie van Defensie in de UK. Hij laat zien hoe grote organisaties de kracht van citizen developers maximaal kunnen benutten. 
  • Ernst & Young - vertelt hoe de organisatie kon transformeren door het vooral te doen, in plaats van erover te praten. 
  • Microsoft - Vertelt ons meer over hoe Microsoft kijkt naar no-code en Betty Blocks in het bijzonder.
  • Univé - Onno Bloemers en Bas Wit laten zien hoe Univé digitaal transformeerde en daarbij de hele organisatie wist te betrekken. 
  • Gasunie - namens dit Europese bedrijf komt Sjoerd Rombout ons vertellen over de zoektocht naar Citizen Developers, door Gasunie. 
  • Bouwe Koopal -  no-code ambassadeur met jarenlange ervaring. Hij ontwikkelde een speciale atlas voor de Cloud. 
  • Bricklog - Bricklog is gespecialiseerd in digitale transformaties in de transportwereld, namens de organisatie vertelt Hubert Benneker ons wat de rol van no-code & citizen development in dit geheel is. 

Naast bovenstaande namen is ook ook analistenbureau Forrester aanwezig op het event. Jeffrey Hammond deelt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van low- en no-code. Daarnaast is hij moderator van het debat tussen Chris Obdam, de CEO van Betty Blocks, en een aantal mooie namen uit de de markt.

No-code. Yes festival. 

Op donderdag 14 maart staat het Noord-Hollandse Alkmaar in het teken van het grootste no-code festival ter wereld. Het event start vindt plaats van 09:30 tot 18:00 uur in de VUE te Alkmaar. Aanmelden en meer informatie via bettyblocks.com/bettyblocks-on-stage

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-26T12:35:00.000Z Betty Blocks
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.