Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Testspecialist BQA gaat zelfstandig verder

Per 1 december 2020 wordt de Quality Time Group (QTG) gesplitst. BQA, al meer dan 15 jaar een betrouwbare testpartner voor veel organisaties, gaat samen met Bigtrees zelfstandig verder. Daarmee nemen zij afscheid van de jongere zusterbedrijven Inquisitive en Eager. BQA is gespecialiseerd in de inzet van ervaren testspecialisten in complexe trajecten. Bigtrees houdt zich bezig met de bemiddeling van IT-specialisten in het algemeen. Beide organisaties hebben het begrip duurzaam als leidraad, in relatie tot personeel, klanten en interne bedrijfsvoering.

De besturing en dagelijkse leiding van BQA en Bigtrees is in handen van Gerben Braakman, Aldwin Bruin en Winand van Drenth. “Met de splitsing zijn we weer terug bij onze duurzame en betrouwbare roots en kunnen we weer verder bouwen aan een mooie toekomst. Dit doen we samen met onze mensen, echte specialisten en professionals in QA”, zegt Sales Directeur Gerben Braakman. “BQA heeft al 15 jaar een goede naam in de markt, als het gaat om testen en implementeren van informatiesystemen, apps en ook warehouse-systemen. In de komende jaren gaan we onze organisatie en medewerkers verder ontwikkelen in ons vakgebied. We zien een steeds grotere behoefte aan ervaren specialisten die kwaliteitsbewustzijn in teams inbrengen en met of namens de gebruikers testen en accepteren. Daarbij gaan we de techniek niet uit de weg. We hebben specialisten op vele gebieden en we zijn bekend met branche-specifieke systemen en tools. Onze medewerkers tonen iedere keer weer hun toegevoegde waarde. Met Bigtrees kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met IT-personeel op alle facetten. Door ons uitgebreide netwerk in te zetten, helpen we onze opdrachtgevers om de juiste persoon voor hun IT-functies te vinden.”

Over BQA

BQA bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers, gespecialiseerd in het testen van software in alle vormen, van mainframe tot app. Alle medewerkers hebben meerjarige ervaring in het vakgebied, aangevuld met kennis en certificeringen op specialismes als Big Data, Performance, ERP en Tooling. BQA heeft een landelijke dekking, met kantoren in Groningen en Leusden.

Over Bigtrees

Bigtrees bedient onze opdrachtgevers met specialisten vanuit ons netwerk, waardoor we een optimale mix van dienstverlening kunnen bieden aan onze opdrachtgevers, zowel ZZP als medewerkers met een dienstbetrekking elders. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan het profiel van de specialist, zowel kennis als houding en motivatie. 

Meer informatie of vragen: neem contact op met Gerben Braakman op 06 10 91 61 61 of gerben.braakman@bqa.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-25T14:28:26.000Z BQA


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.