Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox PARC zet Novity op eigen benen

De Meern, 4 november 2022, – Xerox laat Novity™ zelfstandig verder gaan. Deze spin-out is een start-up opgericht door het Xerox Palo Alto Research Center (PARC), die industriële voorspellende onderhoudstechnologie heeft ontwikkeld en vercommercialiseerd.

PARC's doel is altijd geweest om disruptieve technologieën te ontwikkelen en op de markt te zetten, en Novity is hier een uitstekend voorbeeld van”, aldus Naresh Shanker, chief technology officer bij Xerox en President bij PARC. "We zijn trots op het succes van Novity en kijken ernaar uit om hun reis te volgen terwijl het verder groeit dan PARC en fabrikanten dichter bij het uiteindelijke doel brengt van nul ongeplande downtime."  

‘Wij richten ons op bestaande en toekomstige industriële klanten en helpen ze om hun activiteiten fundamenteel te transformeren en ervoor te zorgen dat dit consistent en voorspelbaar gebeurt", aldus Markus Larsson, oprichter en CEO van Novity. "Met de combinatie van ons team en PARC's IP ingebed in de Novity TruPrognostics-engine™, zijn we goed op weg om onze missie waar te maken om fabrikanten schoner, sneller en beter te laten werken."

PARC introduceerde de Novity-oplossing eerder dit jaar. Met een Industrial Internet of Things (IIoT) -technologie gebruikt Novity apparatuursensoren en eigen algoritmen zodat fabrikanten de toekomstige status van hun productiemiddelen zien zonder grote hoeveelheden historische gegevens. De Novity TruPrognostics-engine vertrouwt op een combinatie van machinelearning en op natuurkunde gebaseerde modellen, waarbij storingen worden voorspeld met minimaal 90 procent nauwkeurigheid en doorlooptijden van maanden, niet weken of dagen. 

Met de spin-out behoudt Xerox een minderheidsbelang in Novity. 

Over Novity

Novity, Inc., opgericht in 2022, is een spin-out van het legendarische Xerox Palo Alto Research Center (Xerox PARC), gebaseerd op zijn decennialange baanbrekende innovatie op het gebied van AI, sensoren en het Internet of Things (IOT). De Novity TruPrognostics-engine™ biedt industriële fabrikanten gemoedsrust en uitzonderlijke nauwkeurigheid bij het voorspellen van de gezondheid van hun fabrieksactiva en -apparatuur. Meer informatie op www.novity.us.

 

Over Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX)

Al meer dan 100 jaar heeft Xerox de werkplekervaring voortdurend opnieuw gedefinieerd. Door gebruik te maken van onze leidende positie in kantoor- en productieprinttechnologie, zijn we uitgebreid naar software en services om het huidige personeelsbestand duurzaam te ondersteunen. Van kantoor tot industriële omgevingen, onze gedifferentieerde bedrijfsoplossingen en financiële diensten zijn ontworpen om elke dag beter te laten werken voor klanten - ongeacht waar dat werk wordt gedaan. Vandaag de dag zetten wetenschappers en ingenieurs van Xerox onze traditie van innovatie voort met disruptieve technologieën op het gebied van digitale transformatie, augmented reality, robotic process automation, additive manufacturing, Industrial Internet of Things en cleantech. Meer informatie op xerox.com.

 

Over PARC

Palo Alto Research Center Incorporated, onderdeel van Xerox, houdt zich bezig met Business of Breakthroughs®. Door open innovatie te beoefenen, biedt het aangepaste R&D-diensten, technologie, expertise, best practices en intellectueel eigendom aan Fortune 500- en Global 1000-bedrijven, startups en overheidsinstanties en partners. Het bedrijf creëert nieuwe zakelijke opties, versnelt de time-to-market, vergroot de interne mogelijkheden en vermindert het risico voor klanten. Sinds de oprichting heeft PARC vele technologieplatforms ontwikkeld - van Ethernet en laserprinten tot de GUI en alomtegenwoordig computergebruik - en heeft het de creatie van vele industrieën mogelijk gemaakt. PARC, opgericht als een onafhankelijke, volledige dochteronderneming van Xerox in 2002, zet vandaag het onderzoek voort dat doorbraken voor bedrijven mogelijk maakt.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-04T15:38:25.000Z Xerox


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.