Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress gaat OpenEdge gebruikers toegang bieden tot Sigrid® van SIG.

Dankzij dit strategische partnerschap krijgen Progress OpenEdge-klanten advies en richtlijnen om hun bedrijfssoftware te moderniseren en hun onderhoudskosten te verlagen.

Rotterdam, 3 oktober 2023 Progress (NASDAQ: PRGS), leverancier van software voor applicatieontwikkeling en infrastructuur, gaat samenwerken met Software Improvement Group (SIG), een onafhankelijk technologie- en adviesbureau dat zich bezig houdt met de kwaliteit, beveiliging en optimalisering van software. Doel van dit partnerschap is om klanten te helpen hun bedrijfskritieke applicaties die gebouwd zijn op het Progress® OpenEdge®-platform up-to-date te houden, zodat ze goed en veilig blijven werken. Dankzij geautomatiseerde analyses via Sigrid®, het software assurance platform van SIG, weten OpenEdge-klanten op welke aspecten ze in technisch opzicht achterlopen en wanneer het tijd is om hun applicaties te moderniseren.

Organisaties moeten continu hun essentiële bedrijfssoftware op peil houden en moderniseren. De samenwerking tussen Progress en SIG speelt in op deze behoefte door klanten een uiterst compleet overzicht te bieden van de gezondheid van hun gebruikersapplicaties. Klanten krijgen niet alleen een gedetailleerd beeld van hun applicaties, maar ook praktische richtlijnen op het gebied van kwaliteit en security. Per systeem wordt aangegeven waar gemoderniseerd moet worden en krijgt de klant ondersteuning bij het doorvoeren van aanpassingen in de software.

Progress gaat OpenEdge-gebruikers toegang bieden tot de krachtige functies van Sigrid, waarmee ze de kwaliteit van hun applicatiesoftware en architectuur kunnen meten. Daarnaast krijgen klanten advies om hun OpenEdge-applicaties op een slimme manier te moderniseren. OpenEdge-klanten kunnen proactief dreigende problemen aanpakken en de levensduur van hun applicaties verlengen.

 

“Ons partnerschap met SIG is belangrijk, aangezien het een unieke mogelijkheid is om de waarde van OpenEdge te vergroten. Dit doen we door onze klanten meer inzicht te bieden in de kwaliteit van hun applicatiesoftware, zodat hun bedrijfskritieke applicaties optimaal kunnen functioneren,” aldus John Ainsworth, vicevoorzitter en algemeen directeur Application & Data Platform bij Progress.

 

“De samenwerking tussen Progress en Software Improvement Group is gestoeld op een gezamenlijke visie: klanten helpen om gezonde, betrouwbare en toekomstbestendige softwareapplicaties te bouwen,” zegt Bart Fehmers, CEO van Software Improvement Group. “De integratie van het hoogwaardige OpenEdge-platform van Progress met SIG’s gerenommeerde software assurance platform Sigrid betekent dat er op deze markt een nieuwe norm is gezet voor het optimaliseren van software en het moderniseren van applicaties.”

 

OpenEdge is het toonaangevende platform voor het ontwikkelen van bedrijfssoftware die uitstekende prestaties leveren en een hoge mate van beschikbaarheid moeten bieden, maar ook flexibel zijn wat betreft uitbreidbaarheid, schaalbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid. Ontwikkelaars over de hele wereld gebruiken het OpenEdge-platform om innovatieve zakelijke applicaties te bouwen waar cruciale sectoren zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en de maakindustrie op draaien.

 

Voor meer informatie kunt u de webinar “A Comprehensive Approach to Enhancing Your OpenEdge Application.” bekijken. 

Of bezoek deze pagina.

Over Progress

Progress (NASDAQ: PRGS) levert hoogwaardige technologische oplossingen en helpt bedrijven hun innovatiecyclus te versnellen. Als vertrouwde leverancier van de beste producten om krachtige applicaties te ontwikkelen, implementeren en beheren, biedt Progress zijn klanten de mogelijkheid om de applicaties en experiences te bouwen die ze écht nodig hebben en om deze applicaties in te zetten waar en hoe ze maar willen, en op een veilige manier te beheren. Honderdduizenden bedrijven, waaronder 1.700 softwareleveranciers en 3,5 miljoen ontwikkelaars, vertrouwen op Progress om hun doelen te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.progress.com of volg ons op LinkedIn, YouTube, Twitter, Facebook en Instagram.

 

Over Software Improvement Group (SIG)

Software Improvement Group (SIG) stelt ondernemingen en overheidsinstanties in staat om toekomstbestendige software te ontwikkelen waar ze volledig op kunnen vertrouwen. Wij combineren ons software assurance platform Sigrid® met menselijke expertise, zodat we een grondige analyse kunnen maken van de kwaliteit en beveiliging van de softwarearchitectuur binnen een organisatie. Door het IT-landschap van onze klanten te scannen en te beoordelen met behulp van ‘s werelds grootste database voor analytische benchmarks helpen we hen om tijdig de risico’s en uitdagingen op technologisch gebied aan te pakken. SIG helpt bedrijven en organisaties om hun software te optimaliseren en een gezondere digitale wereld te creëren. Kijk voor meer informatie op www.softwareimprovementgroup.com

 

###

 

Progress en OpenEdge zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Progress Software Corporation en/of een van zijn dochterondernemingen of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige vermelde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve rechthebbenden.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-10-03T09:22:52.000Z Progress


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.