Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive stapt in markt WaaS en MaaS

Aerohive Networks kondigt het nieuwe Advantagemsp-programma aan. Dit programma stelt channel partners in staat om organisaties fully-managed vaste en draadloze services te bieden. Dit maakt het mogelijk dat klanten de maximale waarde van W-Fi kunnen benutten en zorgt ervoor dat zij zich meer kunnen focussen op Wi-Fi, analytics en applicatiemogelijkheden, in plaats van de basis van connectivity. Het Advantagemsp-programma omvat tools, processen en productfunctionaliteiten waarmee channel partners een nieuwe en nog waardevollere dienstverlening kunnen bieden aan hun klanten.

Wi-Fi is tegenwoordig net zo belangrijk als elektriciteit en riolering. Steeds meer organisaties zien het als een standaard voorziening en willen het op dezelfde wijze, as a service, afnemen. Organisaties willen niet langer hun waardevolle resources inzetten om het netwerk in huis te beheren. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat de channel hun klanten kan helpen door Wi-Fi aan te bieden as a service om zo een groeiende omzet en winstmarge te realiseren.

Het Aerohive Advantagemsp-programma ondersteunt de businessmodellen managament as a service (MaaS) en wireless as a service (WaaS). MaaS-channel partners bieden outsourced management vanaf een customer-owned infrastructuur door tools als hierarchical management en support. WaaS-channel partners bieden Wi-Fi-netwerken in abonnementsvorm, met behulp van het netwerk als een nieuw inkomsten- en dienstenplatform.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5780897). © Jaarbeurs IT Media.
?

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×