Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Betty Blocks brengt no-code oplossing naar Azië

Een belangrijke stap naar het oosten voor Betty Blocks. De eerste samenwerking in Japan is een feit en daarmee is voet aan de grond gezet in Azië. Alnetz - de belangrijkste IT-service en usability-provider in Japan - en Betty Blocks gaan vol enthousiasme samenwerken om gebruikers in Japan te voorzien van eenvoudige en efficiënte no-code applicaties.

Demografische uitdagingen overwinnen met een no-code platform
De bevolking van Japan neemt al tijden af, en dat zal voorlopig zo doorgaan. Een laag aantal geboortes beïnvloedt de Japanse economie op verschillende manieren. Het percentage jonge werknemers die de arbeidsmarkt betreden neemt af, net als het aantal traditionele programmeurs. De nationale overheid in Japan heeft ervoor gezorgd dat oudere werknemers langer in het personeelsbestand blijven en dat bedrijven beginnen met het automatiseren van processen. De huidige staat van het personeelsbestand in Japan onderstreept het belang van no-code organisaties en citizen developers onder werknemers.

Om dit tekort aan personeel aan te pakken, is Alnetz op zoek naar een no-code platform waarmee iedereen IT-oplossingen kan creëren. De organisatie wil andere bedrijven de oplossing bieden, maar ook het middel zodat een organisatie zelf tot een oplossing komt.

Met het totaalpakket (software, hardware and services) van Alnetz, in combinatie met het Betty Blocks-platform, worden educatieve programma's en trainingen geboden aan potentiële werknemers, inclusief kinderen en ouderen. Ondanks een algeheel gebrek aan programmeurs, kunnen daardoor werknemers van elke leeftijd oplossingen creëren, zonder kennis van programmeren.

App ontwikkeling mogelijk voor iedereen
Alnetz heeft zijn high-productivity platform match gevonden in Betty Blocks. Met het Betty Blocks-platform kan iedereen applicaties ontwikkelen en daarmee de IT-oplossingen creëren die nodig zijn; eenvoudig, snel en flexibel. Het partnerschap bouwt verder aan het doel van beide partijen; de mens centraal en applicatie-ontwikkeling mogelijk voor iedereen. Bij het ontwikkelen van de IT-oplossing staat de eindgebruiker centraal

"Wij geloven in het handhaven van hoge prestaties en kwaliteit om te voldoen aan de eisen van onze klanten bij de ontwikkeling van systemen," zegt Takahiro Hatta, CEO van Alnetz Co., Ltd. "Met Betty Blocks kunnen we een op de cloud gebaseerde totaaloplossing bieden, een nieuwe manier om aan de groeiende marktvraag te voldoen."

Complete IT-oplossingen door Alnetz
Alnetz biedt volledige IT-oplossingen binnen diverse gebieden in de Japanse markt. Van construction tot operationele zaken en van IT-educatie tot professionele training. Alnetz traint hooggekwalificeerde engineers en creëert IT-services op basis van de behoeften van klanten.
Met een aanpak waarbij de klant centraal staat, richt Alnetz zich op een uitgebreide service aan zijn klanten op het gebied van ICT & software, productie en hardware en onderwijs.

Naast het ontwikkelen van software en hardware biedt Alnetz ook educatieve programma's om werknemers op te leiden zodat zij onmiddellijk inzetbaar zijn voor bedrijven.

Over Betty Blocks
Betty Blocks is het enige echte no-code platform voor het snel en gemakkelijk ontwikkelen van complexe applicaties, volledig in de cloud. Betty Blocks is opgenomen in Gartners hpaPaaS Magic Quadrant, winnaar van de Holland Business Award en erkend als voorloper in de Nederlandse techscene door G2Crowd. Zo snel als je met Betty Blocks applicaties ontwikkelt, zo snel breidt de organisatie zich internationaal uit. Momenteel zijn er kantoren in Nederland, Duitsland, US, UK, Japan en Zuid-Afrika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-31T14:39:00.000Z Betty Blocks
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.