Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Debble lanceert ‘challenges’ in ideeënplatform

Om innovatie binnen elke organisatie een echte boost te geven lanceert Debble een nieuwe versie van het digitale ideeënplatform: Debble Ideation 2.0. Debble is onderdeel van ETTU en biedt out-of-the-box SharePoint en Office 365 oplossingen voor organisaties wereldwijd.

Franck van Diest, Productmanager van Debble: “Veel bedrijven worstelen om innovatie van de grond te krijgen. Om deze reden hebben we Debble Ideation een upgrade gegeven die vol zit met functionaliteiten die ideegeneratie en innovatie stimuleren. Eén van deze extra functionaliteiten zijn challenges. Hiermee geven wij een boost aan de interne innovatiekracht van organisaties.”

Het idee achter Debble Ideation

Innovatie is niet een onderwerp wat slechts bij één afdeling hoort. Vaak hebben juist de medewerkers die veel in contact zijn met klanten of medewerkers in het veld goede ideeën. Omdat zij het proces zo goed kennen en weten wat er verbeterd kan worden, kan een organisatie deze kennis omzetten in praktische innovaties. Daarom is het ideeënplatform geschikt voor het hele bedrijf.

Zo werkt Debble Ideation

Debble Ideation is een digitaal platform waarop elke medewerker zijn of haar ideeën en suggesties kan delen. Zo kan elke medewerker binnen de organisatie meedenken over verbeteringen en innovaties. Na het indienen van een idee kunnen collega’s hierover discussiëren, het idee liken en wanneer het idee verder uitgewerkt wordt maken we een samenwerkingsomgeving aan met alles wat je nodig hebt. In het kort biedt het digitale ideeënplatform van Debble de volgende functionaliteiten: ideegeneratie, samenwerken, uitdagingen, suggesties, reporting, sociale interactie, rollen, statussen en categorieën. Meer weten over de mogelijkheden? Lees de uitgebreide blog of download de factsheet.

.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-05T09:01:13.000Z ETTU
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.