Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oblivion Cloud Control lanceert Professional Services via AWS Marketplace

Oblivion Cloud Control maakt vandaag bekend dat ze deel uitmaken van de lancering van het Professional Services aanbod op de AWS Marketplace. Amazon Web Services (AWS) klanten kunnen vanaf vandaag op de AWS Marketplace zoeken naar Professional Services en deze afnemen bij Oblivion Cloud Control.

De AWS Marketplace is een samengestelde digitale catalogus bestaande uit software, data en diensten en vereenvoudigt het proces van zoeken naar en afnemen van software- en dataproducten die draaien op AWS. Oblivion Cloud Control is met hun deelname aan deze lancering één van de eerste AWS Consulting Partners die op de AWS Marketplace klanten helpt bij het implementeren, ondersteunen en managen van hun software op het AWS-platform.

Professional Services nu nog toegankelijker 

Wanneer organisaties naar de cloud migreren willen ze op AWS gebruik blijven maken van hun geprefereerde software. AWS-klanten zijn vaak afhankelijk van Professional Services providers als Oblivion Cloud Control bij het migreren en managen van bedrijfskritische applicaties in de cloud. Tot voor kort bestond er voor AWS-klanten nog niet de optie om op de AWS Marketplace te zoeken naar aanbieders van Professional Services en was het daarbij niet mogelijk om alle software en bijbehorende diensten in een enkel inkoop overzicht te vinden. Met het Professional Services aanbod van Oblivion Cloud Control op de AWS Marketplace hebben klanten nu een toegankelijke en gecentraliseerde optie voor het aanschaffen en verrekenen van software en cloud diensten. Klanten kunnen het aanschaffen van Professional Services verder stroomlijnen met gestandaardiseerde contractvoorwaarden voor een nog sneller en efficiënter inkoopproces.

“We zien aan de trends dat klanten steeds meer gebruik beginnen te maken van de AWS Marketplace. Het is voor ons dan ook een grote en logische stap dat onze Professional Services als een AWS Marketplace aanbod beschikbaar zijn en daarmee hopen we de groeiende klantvraag nog beter te kunnen beantwoorden”, aldus Edwin van Nuil, Managing Director en CEO van Oblivion Cloud Control. 

Over Oblivion Cloud Control

Oblivion Cloud Control is gespecialiseerd in Amazon Web Services (AWS) consultancy, managed services en het geven van trainingen. Hun missie luidt: “We guide our customers to become self-sufficient and innovative on a successful and effective cloud-journey.” Dit wordt gerealiseerd door het ontwerpen, plannen, migreren en implementeren van cloud computing oplossingen op grote schaal. Voor enterprises wordt de toegang tot de cloud gesteund door het personeel de juiste trainingen te geven in het proces. Oblivion Cloud Control is een AWS Premier Consulting en Channel Partner met kantoren in Amsterdam, Apeldoorn en Bonn (Duitsland). Voor meer informatie: www.oblcc.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-03T18:18:00.000Z Oblivion Cloud Control


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.