Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

USoft geeft URequire Studio 3.0 vrij

USoft uit Baarn komt met een nieuwe versie van URequire Studio. Versie 3.0 maakt het voor individuen en organisaties mogelijk om enterprise architectuur, business processen, bedrijfseisen (requirements) en bedrijfsregels op een eenduidige, consistente en coherente manier vast te leggen, te structureren, integreren, beheren en onderhouden.

Versie 3.0 van URequire Studio van USoft biedt gebruikers meerdere nieuwe functies voor het samenstellen en onderhouden van requirements. De voornaamste nieuwe functionaliteiten bestaan uit een nieuwe gebruiksvriendelijke en eenvoudig te navigeren dashboardfunctionaliteit met direct inzicht in status en activiteiten van projecten; een visuele concept map ('mind-map') van gerelateerde definities en gebruikersfrequentie van deze definities; een BPMN weergave van processen met mogelijkheid om direct door te klikken naar een onderliggend proces; een uitbreiding van de project management faciliteiten waarbij gebruikers mijlpalen in een project kunnen onderscheiden en associëren met elk onderdeel van het project .

Bedrijfssystemen en-processen hebben complexe eisen. Het vastleggen van eisen kan een hele opgave worden. Het analyseren en zorgen voor consistentie en volledigheid kan een nog meer uitdagende taak zijn. Voor een dynamische, klant gedreven oplossing is het essentieel om eenduidige, consistente en volledige eisen te hebben, zodat de betekenis voor it-medewerkers duidelijke is waardoor een maximale waarde aan de business kan worden geleverd. URequire maakt bedrijfeisen (requirements) begrijpelijk voor zowel business en it-personeel en waardoor het risico van een verkeerde interpretatie volgens de leverancier sterk wordt verlaagd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-07T14:28:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.