Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DDi lanceert Transaction Robot voor verzekeraars

Transaction Robot van DDi Information Automation Engineers

De Transaction Robot van DDi Information Automation Engineers is nu ook specifiek inzetbaar bij verzekeraars en assurantiekantoren. De softwareleverancier uit Hoofddorp heeft de Robot zo ontwikkeld dat hij na binnenkomst van een bericht (e-mail, poststuk, webaanvraag) direct herkent waar het over gaat. De inhoud wordt omgezet in bruikbare data. Ieder inkomend bericht analyseert de robot. Zo kan het direct bij ontvangst automatisch gekoppeld worden aan het juiste dossier en worden bezorgd bij de gewenste behandelaar.

De vele berichten die verzekeraars en grote assurantiekantoren dagelijks ontvangen zijn in feite werkopdrachten die opgepakt moeten worden door een of meerdere medewerkers binnen de organisatie. Denk o.a. aan mutaties, aanvragen, schadeaangiftes, prolongaties, et cetera. Het in juiste banen leiden van al deze berichten vergt veel tijd en inspanning. Met de inzet van de DDi Transaction Robot ontstaat grip op deze stroom aan opdrachten en handmatige handelingen worden tot een minimum beperkt. Studies wijzen uit dat de gemiddelde behandeltijd van een inkomend bericht met 5 minuten wordt teruggebracht.

Papieren documenten (poststukken) moeten na binnenkomst alleen nog worden gescand. De Transaction Robot doet daarna de rest. Bij e-mailberichten en/of webaanvragen werkt de Robot volledig zelfstandig. 24/7. De Transaction Robot haalt automatisch cruciale gegevens, zoals polisnummer, relatienummer, namen, (e-mail) adressen, schadenummers, kentekens, et cetera uit de berichten/documenten. Zo is direct bekend waar het over gaat en kan het gekoppeld worden aan het juiste dossier en het juiste werkproces.

De Transaction Robot kan gekoppeld worden aan ieder assurantie- en of verzekeraarspakket waardoor het gehele administratieve proces rondom polispostverwerking wordt geautomatiseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-21T09:40:00.000Z DDi Information Automation Engineers


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.