Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insign.it group wint aanbesteding VRLN

Insign.it group uit Venlo heeft de Europese openbare aanbesteding van de Veiligheidsregio Limburg-Noord gewonnen. De Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft Insign.it opdracht gegeven voor de levering en implementatie van een nieuwe IT-infrastructuur op het gebied van werkplek, implementatie, adoptie en doorontwikkeling Office 365.

Insign.it group uit Venlo heeft de Europese openbare aanbesteding van de Veiligheidsregio Limburg-Noord gewonnen. De Veiligheidsregio Limburg-Noord bevordert de veiligheid en gezondheid en bestrijdt rampen en crises. Hiervoor bundelt de veiligheidsregio de krachten van de brandweer, GGD en 15 gemeenten van Mook en Middelaar tot Echt-Susteren. Duurzame verbindingen met inwoners, organisaties, bedrijven en andere overheden zijn basis voor samenwerking voor het bereiken van de doelen.

De Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft Insign.it opdracht gegeven voor de levering en implementatie van een nieuwe IT-infrastructuur op het gebied van werkplek, implementatie, adoptie en doorontwikkeling Office 365. De Insign.it group heeft een concept uitgewerkt waarin het enerzijds de legacy applicaties respecteert en anderzijds de nieuwe moderne applicaties versneld omarmt. Met het door de Insign.it group ontwikkelde framework, gebruik makend van bestaande cloud oplossingen, loopt de Insign.it group voor de feiten uit.

Bas Römkens, Adviseur Automatisering Veiligheidsregio Limburg-Noord, geeft aan dat door deze handtekening een start is gemaakt met een vruchtbare samenwerking die de Veiligheidsregio Limburg-Noord zal leiden naar toekomst waarin ze nog meer dan voorheen hun rol in de samenleving en samenwerking kunnen waarmaken voor de regio.

In 2000 is Insign.it ontstaan, omdat het zo veel beter en anders kon. Vandaag zijn we de Insign.it group en we zitten on-track. Een groep gedreven mensen die er van overtuigd zijn dat techniek er is om de mens te dienen en de wereld te verbeteren. We ontwerpen, leveren, implementeren en beheren high-available IT-infrastructuren. Slimme concepten op het gebied van Workspace, Security, Cloud, Datacenter en Managed Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-22T10:12:03.000Z Insign.it group
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.