Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight benoemt Barry Versnel tot Head of Business Management Netherlands

Insight Enterprises heeft voormalig Sales & Marketing Operations Manager Barry Versnel aangesteld als Head of Business Management Netherlands. Hij vervangt hiermee Rogier Stolk, die is benoemd tot General Manager Northern Europe

Rogier Stolk wordt General Manager Northern Europe

Apeldoorn, 5 mei 2022 Insight Enterprises, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en solutions integrator die organisaties helpt om hun digitale transformatie te versnellen, heeft voormalig Sales & Marketing Operations Manager Barry Versnel aangesteld als Head of Business Management Netherlands. Hij vervangt hiermee Rogier Stolk, die is benoemd tot General Manager Northern Europe, een nieuwe regio waaronder Nederland, België en Zweden vallen. Met deze twee benoemingen kan Insight nog beter anticiperen op de alsmaar veranderende IT-behoeften van klanten en optimaal bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van hun organisaties.

“Om de aanhoudende groei van Insight en de tevredenheid van onze teammates én klanten te bewaken, houden we de eigen organisatie regelmatig tegen het licht. Daarbij ontstond ruimte voor het creëren van deze nieuwe regio en tevens de nieuwe rol die ik met alle plezier mag vervullen. Barry is ruim 10 jaar bij ons in dienst en bezit de gave om alle teammates met elkaar te verbinden, is bijzonder secuur en weet voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Zijn sterke ‘can do’ mentaliteit heeft bijgedragen aan de succesvolle transitie tot de solutions integrator die we nu zijn en maken hem de ideale kandidaat om het stokje met vertrouwen aan door te geven. Na de ruim drie jaar dat ik Insight Enterprises Nederland mocht begeleiden, draag ik die taak met een gerust hart aan hem over,” aldus Rogier Stolk, General Manager Northern Europe, Insight Enterprises.

“Bij Insight zien we het als onze taak om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Als wereldwijd opererende solutions integrator en managed sevices provider met ruim 11.500 teammates zijn we als geen ander in staat onze klanten te helpen bij het toekomstbestendig maken en houden van de organisatie. Het optimaliseren en beheren van de IT speelt daarbij net zo’n grote rol als het begeleiden van mensen tijdens de digitale transformatie van hun organisatie. En wat voor onze klanten geldt, geldt net zo goed voor onze eigen organisatie. In mijn nieuwe rol kan ik niet wachten om samen met mijn collega’s ons nog dichter tegen onze klanten aan te bewegen, zodat ze slimmer zaken kunnen (blijven) doen,” zegt Barry Versnel, Head of Business Management Netherlands.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-05T17:33:19.000Z Insight Enterprises Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.