Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Tripwire Enterprise for VMware ESX Server

 

BMC Software en Tripwire brengen gezamenlijk Tripwire Enterprise for VMware ESX Server op de markt. Dit pakket zorgt volgens ontwikkelaar Tripwire voor een veilige virtuele it-omgeving die voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Tripwire Enterprise for VMware ESX Server wordt geleverd door BMC en Tripwire en helpt de it-afdeling het beheer van zakelijke services te realiseren. De onderneming kan daardoor een vertrouwd, beveiligd en toegankelijk niveau bereiken met zijn infrastructuur en dat vervolgens handhaven. BMC-klanten kunnen Tripwire Enterprise for VMware ESX Server toevoegen aan hun bestaande BMC Software Service Automation oplossingen.

Tripwire Enterprise for VMware ESX Server is onderdeel van de brede oplossing van Tripwire voor het beheer van VMware-omgevingen. Naast toezicht en controle op de configuratie van de hypervisor monitort Tripwire ook de staat van alle virtuele machines die door de hypervisor worden beheerd. Het bedrijf werk actief samen met VMware om voor het nieuwe platform additionele oplossingen te ontwikkelen op het gebied van beveiliging en wet- en regelgeving.

Ondernemingen die Tripwire geïntegreerd hebben met oplossingen van BMC voldoen aan de regels voor operationeel beheer, beveiliging en regelgeving. De it-afdeling krijgt hierdoor de middelen om nieuwe technologie als virtualisatie efficiënter en effectiever te gebruiken. Tevens worden de risico's daarvan overzichtelijk gehouden door voortdurende en automatische compliance in elke datacenter omgeving. Met Tripwire Enterprise for VMware ESX Server houdt de it-afdeling zicht op alle configuratieveranderingen in de onderneming: servers, netwerk devices, databases, directory services en virtuele omgevingen.
http://www.bmc.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2364861). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.